Behandlingar

Plaxspot är ett revolutionerande ansiktslyftningsprocedur
som inte kräver någon operation.

Plaxpot Plasmapen stramar och lyfter huden med omedelbara resultat. Plasmaljus är en icke-kirurgisk icke-invasiv behandling som krymper överflödig hud, påsar och rynkor.

När du som kund kommer till mig vill jag att du skall få ut det allra mesta av mina behandlingar. Jag skräddarsyr därför mina behandlingar efter vad du och din hud behöver, därför kan behandlingarna se olika ut från gång till gång.

Ögonlocks plastik utan kniv och utjämning av rynkor – den hetaste nyheten inom skönhetsindustrin!

Användningsområden
  • Uppstramning av slapp hud, tex hängande ögonlock, påsar under ögonen, påsar hängande hud på halsen och kinderna.
  • Korrigering av djupare rynkor, fina linjer och ojämn hy.
  • Korrigering av ärr, bristningar, milier, gropar och ojämnheter.

Hur fungerar det?

Plaxspot´s framdel ger en liten plasma-blixt från spetsen till huden i en mikro-millimeterstorlek. Denna ytliga punkt minimerar huden i sin omedelbara närhet – vilket minskar överskjutande hud, dra åt locket / under ögonområdet. Det blir en massa små prickar och oftast bruna, för varje gång den nuddar huden och den överflödiga huden försvinner och oxideras. Huden på behandlingsområdet stramas upp och drar cellerna närmare varandra. Det är den enda behandlingen som framgångsrikt minskar överskott av huden.

Fördelar jämfört kirurgi:

  • Snabb läkning och återhämtning.
  • Ingen risk för att ta bort för mycket hud.
  • Hudkvalitén på det behandlade området stärks. Området som ska behandlas bedövas med kräm i 30 till 45 minuter innan behandlingen.

Vilka resultat kan förväntas?

Beroende på hud typ, ålder, område är resultatet individuellt. Man kan bara strama åt en viss mängd hud vid varje behandlingstillfälle, så personer med mycket överflödshud kan behöva flera behandlingar. Oftast räcker det med en behandling. För personer med väldigt mycket överflödig hud rekommenderar vi 2–4 behandlingar.

Efter behandlingen

Omedelbart efter behandlingen kan det kännas som en brännande känsla. Denna känsla kommer minska under dagen, om det är särskilt obekvämt eller kvarstår under en längre period, kan en antiinflammatorisk medicin som ibumetin eller ipren tas, för vi har olika smärttrösklar så vissa kan känna mer och andra mindre. Efter behandling är det normalt att det behandlade området blir någon svullet. Detta är speciellt vanligt runt ögonen och kan vara i några dagar. Kalla kompresser eller is kan appliceras för att minska svullnaden. Om svullnaden är svårare kan en antiinflammatorisk medicin och / eller anti-histamin bidra till att lindra svullnaden. Sårskorpor kommer det bli på det behandlade området, detta kommer i första hand att vara brunt eller svart på ytan av huden och flaga av under de följande dagarna. Det kan ta över 2 veckor att helt försvinna. Efter skorporna har trillat av kommer en ny rosa hud, denna hud måste skyddas från direkt solljus i minst 3 månader. Resultatet efter en plasma behandling kan ses efter 6-12 v beroende på läk-kött och från person till person. Efterbehandlingen är mycket viktig och måste följas noggrant. När skorporna trillat av kan rodnaden finnas kvar under de följande veckorna och huden är lite ömtålig och skör. Det är viktigt att inte klia och riva på skorpan eftersom det kan leda till infektion eller ärrbildning. Ibland kan det behandlade området bli lite grått, det här är en del av den normala läkningsprocessen och kommer att förbättras med tiden. Det är viktigt att hålla behandlingsområdet rent, torrt och skyddat med ett solskyddsfaktor spf 50 i ca 3 månader. Använd inte alkoholbaserade rengöringsmedel.

Finns det några biverkningar?

Omedelbart efter behandlingen kan området vara rött. 1–2 dagar efter behandlingen kan svullnad uppstå. Efter 5–7 dagar har sårläkningsprocessen försvunnit. Rodnad är inte längre synlig efter 2–3 månader.

En behandling av t.ex. ögonlocken tar cirka 30 minuter med omedelbara resultat. Men kunden kommer minst 45 minuter innan själva behandlingen för att applicera bedövningen.

Är behandlingen permanent?

Ja, resultatet varar i 4-6 år. När hudfibrerna är förkortade är effekterna permanenta. Kost, levnadsvanor och hudvård är faktorer som påverkar hudens åldrande och förutsättningar att bibehålla ett bra resultat.

Hur bör du förbereda dig före behandlingen?

För att vi skall kunna ge dig rätt behandling, behandlingsintensitet etc. är det är viktigt att du berättar för oss om du ta några mediciner eller nyligen har tagit (antibiotika, etc.) eller om du nyligen har opererats eller gjort annan estetisk behandling på huden.
Om du är osäker på något är du välkommen att boka in en konsultation så går vi igenom tillsammans en behandlingsplan för att uppnå önskat resultat med Plaxpot plasma.t bra resultat.

Välkomna att boka en gratis konsultation.

Plaxspot behandling

Är du redo att ge din hud den kärlek och omsorg den förtjänar?

Boka online

Är du redo för en ny look?

Vare sig det är en trendig klippning, en livfull färgning eller en lyxig behandling, så har vi lösningen för dig. Boka din tid idag – din hårförvandling väntar!