Behandlingar

Högintensivt fokuserat ultraljud, HiFu behandling, är ett icke kirurgiskt lyft för att strama åt lös hud i ansikte och kropp eller reducera fett.

En behandling med HiFu beskrivs vanligtvis som ett riktigt ansiktslyft utan kirurgi och har en unik förmåga att tränga igenom det yttersta hudlagret för att kunna behandla huden och muskulaturen på djupet till skillnad från lasern som behandlar på ytan.

Ultraljud stimulerar kollagen- och elastinproduktionen i hudens djupare lager vilket resulterar i ett ansiktslyft.

HiFu generar värmeenergi till huden och underliggande vävnader, egentligen till samma hudlager (SMAS) som läkare använder för att strama åt huden vid tex ett ansiktslyft.

HIiFu är det enda icke kirurgiska metoden som kan nå ner till samma hudlager som kirurger använder.

Behandlingen är smärtfri men hur man upplever obehag är naturligtvis individuellt.

Det första resultatet upplevs ofta direkt efter behandlingen och huden känns stramare, men kollagen och elastinproduktionen pågår upp till 6 månader vilket krävs för att huden ska återställa nya och starkare kollagen och elastinfibrer.

Efter ca 3–6 månader ses det slutgiltiga resultatet. Ofta räcker det med en till tre behandlingar i ansiktet. På kroppen kan det behövas 3-5 behandlingar då det gäller fettreducering. Hållbarheten är upp till 4-6 år och man går tillbaka 5–10 år i hudstrukturen.

Behandlingen fungerar för att lyfta huden i ansiktet, halsen, på kroppen och HIFU fungerar till alla hudtyper såväl till män som kvinnor.

Prisuppgifter finns på vår bokningssida.

HIFU behandling

Reservera din tid nu och upplev Hudföryngring med HIFU!

Boka online

Är du redo för en ny look?

Vare sig det är en trendig klippning, en livfull färgning eller en lyxig behandling, så har vi lösningen för dig. Boka din tid idag – din hårförvandling väntar!